Tango Multitouch Software

De meest intuïtieve software applicatie voor multitouch screens ter wereld.

Vereenvoudig het gebruik van (groot formaat) interactieve schermen

Tango Multitouch revolutioneert de manier waarop interactieve touchscreens gebruikt worden binnen educatie en kantooromgevingen. Met Tango multitouch software veranderd u uw interactieve touchscreen in een krachtige, altijd up to date en gebruiksvriendelijke leer en presentatie oplossing. Het biedt u de mogelijkheid om dynamische lessen, presentaties en activiteiten te bouwen in slechts een paar minuten tijd. U zult verbaasd zijn over de gebruiksvriendelijkheid van de software. Het stelt u in staat de software te gebruiken op de manier zoals u dat wenst. Of u nu lessen / presentaties ruim van te voren maakt of dat u dit ter plekke doet, het is mogelijk met Tango Multitouch Software.

Tango Multitouch Software is multi platform en werkt daardoor perfect op Windows en Mac OS. Daarnaast kunt u Tango Multitouch draadloos verbinden met allerlei mobiele devices zoals Ipad’s, Android tablets en andere pc’s of Laptops.  De Tango Multitouch app maakt het mogelijk om real-time uw scherm te delen op de aangesloten Ipad’s. Tevens kunt u middels de app samen werken aan bestanden en over en weer bestanden delen.

Klik op de verschillende Tango varianten voor meer informatie over de specifieke toepassingen of neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.

Eventueel kunt u een trial versie van de software downloaden. Hiermee kunt u de software geheel vrijblijvend 30 dagen proberen.

Download Tango Software voor Windows of Apple

5795ff48823de-teach     57922c3ccf35c      tango-elite     Safety