Over ons

Enige informatie over ons

Wie zijn we
Cornerstone Interactive Solutions is een creatief bedrijf. We zijn specialist in het bepalen van de standaard voor het leveren van oplossingen voor verschillende gebieden. Door onze jarenlange ervaring in het leveren van specifieke oplossingen weten wij precies hoe wij het beste kunnen halen uit alle uitdagingen die het nieuwe digitale tijdperk bieden.
Waar wij het beste in zijn

Cornerstone Interactive Solutions levert hoogstaande vernieuwende oplossingen in verschillende vakgebieden. Of het nu gaat om retail, B to B, veiligheid, educatie of sport. Cornerstone is in alle markten thuis. De enige grens is uw eigen fantasie.

Onze ervaren partners bieden ons de mogelijkheid om u een correcte levering, installatie, garantie en onderhoud van onze standaard of op maat gemaakte oplossingen te verzekeren.

Wat maakt ons anders dan alle anderen

Cornerstone Interactive Solutions is innofatief, creatief en efficient. Onze lange ervaring in verschillende branches biedt ons de juiste tools voor elke specifieke vraag. Ons uniek partnernetwerk maakt het voor ons mogelijk om altijd actuele hoogwaardige hardware en software te bieden.

Om te kijken wat Cornerstone Interactive Solutions voor u kan betekenen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.