Partners

Cornerstone Interactive Solutions is de Europese distributeur voor:

Mood Ceiling

EntrySign

Sensory

MyRomo

Cornerstone Interactive Solutions kan nu een interessant dealerprogramma aanbieden. Bedrijven hebben hiermee de kans om zich te onderscheiden van hun concurrenten door het aanbieden van onze award winnende en toonaangevende marktleidende producten.

Wij zijn altijd op zoek naar partners waarmee we een sterke zakelijke samenwerking kunnen opbouwen.

Om onze gezamenlijke kansen optimaal te benutten hebben we een compleet pakket ontwikkeld wat onze partners voorziet in alle tools die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Denk hierbij aan uitgebreide training en ondersteuning bij het aanbieden van ons unieke assortiment

Neem contact met ons op via email of via het contactformulier op de website. Wij zullen u dan volledig informeren over alle mogelijkheden van het dealerprogramma.

Klik op het logo voor meer informatie over onze partners

logomnc-los

Multitouch software specialist MARS New Creations ontwikkelt innoverende multitouch software. Deze software maakt het mogelijk om op een vernieuwende en intuïtieve manier groot formaat touch screens toe te passen in diverse omgevingen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en geven de content vorm welke wordt gebruikt in uw presentaties en lessen. Mars New Creations is in staat om turnkey oplossingen te leveren. Wij zijn hardware onafhankelijk en in staat om ons te onderscheiden in grafisch ontwerp en content.

osborne-technologies-ltd

Osborne is een toonaangevende multi divisie fabrikant van hun eigen innovatieve producten. Daarnaast bieden zij ook volledige IT ondersteuning en oplossingen gericht op veiligheid en toegangscontrole, audio visuele oplossingen en data installaties.

logo-legamaster

Legamaster is de visuele communicatiedivisie van edding AG, de toonaangevende fabrikant van hoge kwaliteit markers en schrijfwaren. Al meer dan 60 jaar is Legamaster actief bezig met het aanpassen van haar collectie aan de meest recente trends en ontwikkelingen in communicatietechnologie. Ergonomie, duurzaamheid, innovatie, kwaliteit en een aantrekkelijk functioneel ontwerp kenmerken onze visie.